“Concordia”

Muziekvereniging “Concordia” de gezelligste club van de regio!

Muziekvereniging “Concordia” bestaat uit een prachtige groep muzikanten en zijn regelmatig aanwezig bij vele feesten en optochten in Nederland en Duitsland. Ook voor het komende seizoen staat het programma weer bol van de gezelligheid. Om dit nog leuker te maken zijn de Siddebuurster muzikanten op zoek naar medemuzikanten op blaas,- of slagwerkinstrumenten.
Zin om een keer te komen kijken op een repetitie, of wil je meer informatie? Stuur dan een E-mail naar info@concordiasiddeburen.nl

Onze muziekvereniging is opgericht enkele maanden na de tweede wereldoorlog, op 31 oktober 1945. Door de loop van de jaren heeft “Concordia” Siddeburen gespeeld in diverse samenstellingen en bezettingen. Sinds 1996 bestaat het instrumentarium uit een chromatische bezetting met trompetten, klarinetten, saxofoons, baritons, trombones, bassen en veel slagwerkinstrumenten. Door de samenstelling van deze instrumenten ontstaat een bijzondere eigen klank.

Het repertoire is breed maar bestaat in het marsseizoen o.a. uit drumfanfare,- en populaire muziek. Gedurende het winterseizoen schakelt de vereniging
meer naar het concertrepertoire. Het korps staat sinds december 2018 onder leiding van Jack Westra.

“Concordia” treedt op tijdens optochten, wandel4daagse intochten, (dorps)feesten en bij optochten en Schützenfesten in Duitsland.
Ook beschikt “Concordia”over een mooie majorettegroep, deze staat onder leiding van Jennifer Wijninga.

Repetitieavond muziek:            maandagavond 19.30u. Baptisten Kerk, Singellaan 7 Siddeburen.
Repetitieavond majorettes:     maandagavond 18.30u. Sporthal “De Springbok”, Kugelslaan 9 Siddeburen

We vinden het leuk als je eens langs komt, we wachten op jou!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Themaconcert “Amerika”